Как да участвам

Стъпка 1

Стъпка 1

Проверете дали имате актуална МЕТRО карта:

Започнете да събирате точки веднага - Вашата  МЕТRО карта с 22 цифров баркод Ви дава възможност това да се случи без допълнителни процедури. Притежателите на стара МЕТRО карта могат да се включат в програмата след като я заменят с нова карта в своя магазин METRO, на Вход Клиенти.

Стъпка 2

Стъпка 2

Събирай Бонус точки:
Натрупваш бонус точки по следните начини: 
  • Всеки похарчен 1 лев /с ДДС/, в който и да е магазин METRO в България, е равен на 1 Бонус точка. Начисляват се само пълни бонус точки, като закръгляването е към най-близкото число (например при фактура за 50,60 лв. получавате 51 бонус точки).
  • Максималният брой на натрупани Бонус точки за един ден е 300, а за месец – 3000.
  • Допълнителни Бонус точки можеш да натрупаш при промоционални кампании, за които ще получиш навременна информация по имейл,  SMS или на уеб-сайта www.metro.bg/plus
Валидност на бонус точките:
Можеш да натрупваш своите Бонус точки* от 30.10.2023 г. до 24.03.2024.
В края на този период всички натрупани Бонус точки се нулират.

Разбери колко точки имаш:
Провери текущия си баланс** на Бонус точки на Вход клиенти или чрез обаждане на клиентски номер 0700 100 71, на стойността на един градски разговор.
Стъпка 3

Стъпка 3

Tarington House - обгърни се в мекота!
След като харесаш продукт от лоялната програма, занеси го на каса и заяви желанието си да го закупиш с отстъпка срещу Бонус точки. Служителят на каса ще провери твоя баланс на Бонус точки и в случай, че е достатъчен за закупуване на продукта, ще го маркира, за да получиш съответната отстъпка.

  • Продуктът от програмата МЕТRО Плюс+ може да бъде закупен и на регулярна цена, без отстъпка. Дали ще използвате своите натрупани точки, го решаваш ти.
  • Офертата е валидна до 31 март 2024 г. или до изчерпване на количествата;
  • Снимките на продуктите са илюстративни;
  • METRO запазва правото си да заменя предложенията програмата.

 

Бонус точките не могат да бъдат заменяни за пари.
**Бонус точките се начисляват към баланса на картодържателя в рамките на 2 дни.